13 apr. 2011

Cum va putem ajuta sa decorati / re-decorati camera copilului dumneavoastra?

Ambianta camerei copilului dumneavoastra poate fi modificata complet prin intermediul pictarii peretilor sau prin aplicarea unor planse decorative pe anumite portiuni din perete. Eroii favoriti ai copilului pot fi alaturi de el in propria camera. Imaginatia sa va putea zbura la zâne, personaje de basm si spiridusi chiar in timpul somnului de dupa-amiaza. Noaptea va fi protejat de eroul curajos care va strajui patutul micutului. Nu merita sa-i oferi copilului tau cele mai frumoase vise chiar din primele zile de viata? 

Cum se realizeaza decorarea?Prin pictarea directa a peretelui sau prin aplicarea de planse pictate. Pentru pictarea directa se recomanda ca peretele (tencuiala) si zugraveala sa fie in stare buna iar zugraveala sa fie facuta cu vopsea lavabila. Pentru interioare in stare mai proasta sau pentru decorari de scurta durata se recomanda utilizarea de planse. Pe perete pictura se efectueaza cu vopsele asemanatoare vopselei lavabile care nu deterioreaza tencuiala si pot fi spalate sau acoperite cu un alt strat de vopsea. Pictura se efectueaza manual de un artist plastic cu experienta. Tematica desenelor poate include personaje clasice de desen animat sau de basm sau pot avea un caracter inedit. Ulterior artistul plastic care executa lucrarea va poate oferi sprijinul in alegerea mobilierului si a celorlalte obiecte care vor fi necesare in camera copilului dumneavoastra pentru a crea o atmosfera placuta si unica pentru acesta. Lucrarea de decorare nu isi propune sa realizeze reparatii de zidarie si nici sa modifice structura de constructie a unei camere.

Lucrare este de calitate?Lucrarea garanteaza un timp de viata a desenelor egal cu durata de rezistenta a tencuielii si zugravelii pe care a fost realizata. Culorile si materialele utilizate sunt de buna calitate si nu deterioreaza in nici un fel peretele si tencuiala. Daca se doreste inlaturarea desenelor este suficient sa se spele peretele de zugraveala sau desenele sa fie acoperite de un alt strat de zugraveala. Culorile sunt rezistente la apa si nu sunt toxice.

Care este pretul unei lucrari de decorare?
Pretul unei lucrari depinde de complexitatea desenului si nivelul detaliilor acestuia. Dimensiunea desenelor este un factor mai putin important. In functie de dorintele Dvs. se realizeaza un proiect, ce trebuie aprobat de Dvs., si abia in momentul respectiv se poate stabili un pret exact.
ACEASTA ESTE O LISTA ORIENTATIVA:
-un personaj (o printesa, pantera roz, etc.) pictat pe perete la o dimensiune de 1m (latime) pe 2m (inaltime) poate ajunge la 100ron - 150ron;
-un perete la o acoperire de 10mp cu desene si o complexitate medie a lucrarii poate ajunge la 100ron/mp;
-un perete la o acoperire de 10mp cu desene si o complexitate mare a lucrarii poate ajunge la 120ron/mp.
SUPORT / SUPRAFATA / COMPLEXITATE / PRET./mp
perete <10mp>10mp mare -60RON/mp-80RON/mp

Nu considerati cifrele anterioare ca fiind de referinta, subiectul si complexitatea lucrarii se stabilesc conform dorintelor si posibilitatilor Dvs.
Asadar, oricare ar fii bugetul de care dispuneti, noi vom gasii solutii pentru ca si copilul dumneavoastra sa se bucure de o camera de vis.
Fiecare client in urma colaborarii cu firma noastra va beneficia:
de o lucrare de exceptie care va incanta atat beneficiarul cat si vizitatorii care ii vor calca pragul casei, rezistenta foarte mare in timp datorita materialelor folosite.

Pentru a afla cat costa cu exactitate ceea ce va doriti sau pentru orice detalii care va intereseaza nu ezitati sa ne contactati la Tel: 0740 281292 / 0721 622916 sau prin email la : inamoftdesign@yahoo.com
Web site: www.inamoftdesign.blogspot.com
 

www.inapictura.blogspot.com

Va prezentam o gama variata de modele iar dumneavoastra alegeti ceea ce se potriveste cel mai bine cu gusturile dumneavoastra.O galerie intreaga va asteapta sa o explorati!







3 mar. 2011